Fenerbahçe Basketbol Okulu Antakya’da

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

En önemli ve değerli varlığımız olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere Fenerbahçe Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Basketbol Okulu yakında Antakya’da faaliyetlerine start verecek. Hatay Basketbolu için önem arzeden Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal yönetiminde geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştirecek olan Antakya Fenerbahçe Basketbol Okulu ön kayıtlara başladı.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında bu ara faaliyet gösteremeyen Antakya Fenerbahçe Basketbol Okulunun Sportif faaliyetlerin tedbirler kapsamında normalleşmeye dönmesi ile birlikte tüm tedbirlerin alınacağı salonda yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Antakya Fenerbahçe Basketbol Okulu şehrimiz basketbol tutkunlarına hayırlı olsun diyen  Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, yetiştirecekleri   sporcu adaylarına profesyonel sporun gereklerini öğretmeyi bir ilke olarak kabul ettiklerinin altını çizerek basketbola ilgi duyan gençlerimizi kayıt yaptırmaya beklediklerini söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu