Favori Başakşehir, stat dolarsa işler değişir!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor – Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı. Kale arkası tribün fiyatları 31 TL olarak açıklanırken, maraton tribünü fiyatları ise 50 TL olarak belirlendi. Hatayspor kulübü tarafından açıklamada, “Başakşehir maç biletleri satışta: VIP D-E-F:300 TL, VIP A-B-C-G-H-I:200 TL

Maraton Alt Tribün:50 TL, Kuzey-Güney Kale Arkası Alt Tribün:31 TL, Misafir Tribün:40 TL. Biletinizi www.passolig.com.tr adresinden veya Antakya Atatürk Caddesi Hatayspor Store’dan satın alabilirsiniz” denildi.

7 Kasım Pazartesi günü oynanacak olan zorlu mücadele Medipol Başakşehir maçın mutlak favorisi olarak Hatay’a gelecek. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde hem Süper Lig’de hem de Avurpa Kupaları’nda fırtına gibi esen İstanbul ekibi, Hatay’a da 3 puan hedefiyle geliyor.

Atakaş Hatayspor ise zorlu maç öncesi taraftarlarına güveniyor. Dolu tribünler önünde güçlü rakibi Beşiktaş karşısında henüz 32’nci saniyede geriye düşmesine rağmen 90 dakikayı 2-1 üstün tamamlayan Bordo-Beyazlılar, Başakşehir maçında da seyircisinin desteğiyle 3 puanı zorlamak istiyor. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de taraftarlara seslenerek stadı doldurma çağrısı yaptı ve seyirci desteğiyle Hatayspor’un sahaya daha iyi performans yansıttığına vurgu yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu