FATİH TOSYALI ONURUNA VEDA VE VEFA YEMEĞİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 31 Mart itibariyle görev süresi sona erecek olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı onuruna veda yemeği düzenledi. Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen iftar programında Kaymakam Demiryürek, Başkan Tosyalı’ya 5 yıl içerisinde göstermiş olduğu çaba ve gayretler ile yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Veda yemeğine Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel ve Nermin Yıldırım Kara, Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Koordinatör Kaymakamlar Ceyhun Denli, Miyase Demirkoparan, Şafak Karaca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fatih Sezal, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, İskendenderun Başsavcısı M.Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Onur Emir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, oda ve birlik başkanları, iş dünyası ve STK temsilcileri, inanç önderleri ile muhtarlar katıldı.
Fatih Tosyalı ile birlikte uyum içerisinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Demiryürek, “Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya zor bir dönemde kentimize hizmet etmek için göstermiş olduğu gayretlerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk temenni ediyorum. Seçimlerin hemen öncesinde davetimize icap ederek demokratik bir olgunlukla aynı sofrada buluşan bütün kesimlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Abdulkadir Özel de, “Fatih Tosyalı Başkanımıza bugüne kadar İskenderunumuz’a yaptığı özverili hizmetlerinden ve kazandırdığı eserlerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu