“Evet Diyen Hayır Diyen” Oyunu İlgi İle İzlendi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin başarılı tiyatro guruplarından Epik Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Evet Diyen Hayır Diyen” adlı oyun ilgi ile izlendi. Epik Sanat Tiyatrosu Çatı Sahnede sanat severlerin karşısında olan  Bertolt Brecht’in  yazdığı oyunun yönetmenliğini Gökhan Altunöz yaptı. Sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun finalinde izleyenler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

Bir öğreti oyunu olan “Evet Diyen Hayır Diyen” adlı oyunda Epik Sanat Tiyatrosu oyuncuları Gökhan Altunöz,Ecem İntizamoglu,Elif Yurtdas,Erdi Ege Urhan,Nahide Yıldız,Zeynep Yılmaz, Sena Yeşilova ve Mehmet Vasfı İpek rol aldılar.

Epik Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Altunöz yaptığı açıklamada: “İnsanlık zor zamanlar geçiriyor.Dolayisiyla tiyatro da zor zamanlar geçiriyor. Pandemi tiyatroyu da vurdu. Ama bu tiyatronun susması perdelerin kapanması gerektiği anlamına gelmiyor. Tiyatroya asıl bu zamanlarda ihtiyacımız vardır. Tiyatro iyi günde nasıl yanımızda oluyorsa kötü günde de yanımızda olmalı. Seyircimiz var olduğu sürece biz de var olacağız. Çünkü tiyatro umuttur. Seyirci ve oyuncular Elele verdiği sürece bu umut daha da büyüyecektir.

Günümüzde tiyatroyu tercih edip aylardır emek sarf ederek büyük bir özveriyle hazırlanan genç oyuncu arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. Ayrica 3 seansta da bizi yalnız bırakmayan değerli seyircilerimize teşekkür ederim” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu