Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak Altınözü’de Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz otomotiv ve emlak sektöründe uzun yıllardır verdiği kusursuz hizmeti ile bilinen Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak ,Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrası yaralarını sararak Altınözü’de ki yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı hizmeti ile hizmetine kaldığı yerden devam eden Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak Altınözü Fatikli mahallesi eski Tekel karşısında faaliyet gösteriyor.

İkinci el oto ve emlak sektöründe önemli markalar arasında yer alan ve aynı zamanda Sahibinden.com üyeliği ile de oldukça geniş müşteri potansiyeline sahip işletme olarak çıkıyor karşımıza.

Müşterileri ile yeniden buluşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak İşletmecisi Ethem Yıldırım yatığı açıklamasında:” Öncelikle yaşamış olduğumuz büyük felaketten dolayı herkese geçmiş olsun demek istiyorum.6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak olarak deprem felaketi sonrası vermiş olduğumuz zorunlu arayı sonlandırarak Altınözü ilçemizde oldukça merkezi bir konumda faaliyetlerimize start verdik. Doğru fiyat ve yüksek memnuniyet parolası ile hizmet verdiğimiz işletmemizde Müşterilerimize hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet vermek anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

İkinci el araç satışlarımızda tüm markalarımızın yanı sıra her bütçeye uygun araçlarımız bulunmaktadır. İster satılık , ister yatırımlık olsun aranan emlağı en hızlı ve en kolay şekilde müşterilerimize sunmak adına da özverili bir biçimde çalışmaktayız.Herkesi yeni ofisimize bir kahvemizi içmeye bekliyoruz.”dedi.

Fatikli mahallesi eski Tekel karşısında faaliyet gösteren Ethem Yıldırım Otomotiv&Emlak iletişim numarası 0 506 668 66 16

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu