ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Hatay Ayakkabıcılar Odası’na hizmet edecek olan binanın açılış töreninde konuşan ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay’ın kalbi olan ayakkabıcılık sektörünün ayağa kalkması için daha da yükselebilmesi için ellerinden geleni ortaya koymak adına hizmet binasını açarak ilk adımı attıklarını söyledi.

Şu an bu uzun yolun ilk basamağında olduklarını belirten Çelik, “Uzun bir yolun ilk basamağındayız. İnşallah Allahın izni ve sizlerin desteği ile ve bu ekibin çalışmalarıyla ocaktaki yemeğimiz artık kaynamaya başlayacak. Çok yakın zamanda Ayakkabıcılar Sanayi Sitemizin de açılışını hep beraber yapacağız. Bugün burada ilk adımı atıyoruz. Rabbimden şehrimizi, ülkemize hayırlar getirmesini, hayırlı kazançlar elde edilmesini nasip etsin” dedi.

Daha çok istihdama katkısı olması bakımından hizmet binasının çok önemli olduğunu belirten Çelik, “Daha çok istihdama katkı olsun. Daha çok ülkemize katkı olsun temennisiyle, Hatay’ı daha doğrusu Antakya’yı bu sektörü Türkiye’nin kalbi yapabilmeyi Rabbim bizlere nasip etsin. Bu ilk adımı atmanın mutluluğu içerisindeyim. Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası esnaflarımıza ve kentimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Her zaman esnafın emrinde 7/24 görevde olduklarını belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla her zaman esnafımızın emrindeyiz. Bunu har zaman böyle bilinmesini istiyorum. Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binamızı burada bugün açıyoruz. Sarada Antakya Ayakkabıcılar Sitesi var. İnşallah en yakın zamanda ayakkabıcılar sitemizin de açılışını yaparak sizlerin hizmetinize sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hizmet binalarını Antüakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz’ın destekleriyle yaptıklarını belirten Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın’da, yaptığı konuşmada, “Odamıza çok büyük katkısı olan Başta Antakya Belediyesi Başkanımız İzzettin Yılmaz olmak üzere, Ankara’da hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen ve ayakkabıcı esnafının her zaman yanında olan Milletvekilimiz Hatay Milletvekilimiz sayın Sabahat Özgürsoy Çelik’e, HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası açıldı. Açılış törenine Hatay İş-Kur Müdürü Hüsnü Çelik, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, ayakkabıcı insafı ve davetliler katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu