Esmergil Fabrika Satış Mağazasına Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizde 1926 yılından bugüne baharatçılık sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet gösteren  ve her geçen gün baharat çeşit sayısını arttıran Esmergil Baharat’ın bünyesinde bulunan tüm ürünleri müşterileri ile buluşturduğu Fabrika Satış Mağazası yoğun ilgi gördü.Narlıca mahallesinde bulunan fabrikanın  ön tarafında faaliyetlerini sürdüren Fabrika Satış Mağazası ürün çeşitliliği,uygun fiyatları ve Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında  almış olduğu  hijyen önlemleri ile herkesin takdirini toplayan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.
Esmergil Baharat Firması Sahibi Halef Esmergil yaptığı açıklamada, toptan ve perakende alışverişlerinde müşterilerin daha kolay erişebilmeleri için Reyhanlı Yolu 6. Kilometre Narlıca Mahallesinde faaliyete açmış oldukları satış mağazasında tüm ürünlerin satışa sunulduğunu söyledi.
Esmergil Baharat satış mağazasında, sadece baharat çeşitlerinin olmadığını vurgulayan Halef Esmergil, “Baharat ürünlerimiz ile birlikte kahve ve şekerleme ürünleri de müşterilerimizin satışına sunulmaktadır. Kalitemizden asla ödün vermiyoruz, halkımıza sağlıklı, hijyenik bir şekilde ürünlerimizin ulaşması için titizlikle çalışıyoruz. Ürün çeşitlerimiz kalite onaylıdır. Esmergil Baharat artık aranan bir marka haline geldi. Ürünlerimize taleplerin artması bizleri yeniliklere teşvik ediyor. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde satış mağazası sayılarını arttırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Halef Esmergil, üretimini gerçekleştirdikleri tüm ürün çeşitlerinin satış mağazasında mevcut olduğuna dikkati çekerek, “Baharat çeşitlerimizin tümü satış mağazalarımızda mevcuttur, yine müşterilerimizden büyük rağbet gören kahve, humus, şekerleme ürünlerimizde uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için müşteri memnuniyeti en önce gelir. Bir asırdır sofralara lezzet katan Esmergil Baharat, her geçen gün büyüyor, yeniliklere imza atıyor. Müşterimizin satış mağazasına girdiğinde eksiksiz alışveriş yapacağı geniş yelpazeli ürün sayısı mevcuttur. Hangi çeşit baharat istiyorsa, çok rahat bir şekilde satış mağazalarımızda bulabilir. Hem toptan hem perakende alışverişlerinde müşterilerimize daima kolaylık gösteren bir kuruluştur Esmergil Baharat. İnşallah yakın süreçte satış mağaza noktalarımızın sayısını çoğaltarak, ürünlerimize daha kolay erişilebilecek” dedi.
Hataylıların damak tadına düşkün olduğunu vurgulayan Halef Esmergil, “Hatay yöresi sofrada damak tadına büyük önem verir. Neredeyse baharatsız yediği yemek yoktur. Meze çeşitleri dahil sofralarımızı süsleyen tüm gıda çeşitlerimizde baharat mutlaka vardır. Antakya’nın Hatay’ın sofrası zengindir. Esmergil Baharat firması olarak bizde ürün çeşitlerimizle zenginliğe güzellik katmaya çalışıyoruz. 1926 yılından itibaren sofralara lezzet katan Esmergil Baharat, yurt içi ve yurt dışı ihracatıyla birlikte satış mağazasıyla müşterilerinin her daim güvenini kazanmış ve mahcup etmemiştir. Halkımıza ve müşterilerimize Esmergil Baharat’a göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu