Erzin Ülkü Ocaklarından Sert Tepki

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde İsveç ‘te ve Hollanda’da Kuran’ı Kerime yapılan saygısızlık ile ilgili Erzin Ülkü Ocaklarından açıklama yapıldı.Erzin Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen açıklamaya Erzin Ülkü Ocakları teşkilatı katıldı.

Erzin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Okay yaptığı açıklamada:”İslam coğrafyasında kutsalımız olan Kuran’ı Kerime yapılan saygısızlığı nefretle lanetliyor ve kınıyoruz.

Erzin Ülkü Ocakları olarak ilçemiz Cumhuriyet meydanında basın açıklaması yaparak kıyama kalkmaya gerekirse cihat etmeye değerlerimizi korumaya bu uğurda ölmeye hazır olduğumuzu bir kez daha haykırdık.

Zira Kuranı kerime yapılan alçakça saldırılara sessiz kalırsak yarın divanı hak kurulduğunda  Allah’ın huzuruna çıkmaya yüzümüz olmayacak.

“Şüphe yok ki Kur’an’ı biz indirdik ve şüphe yok ki onu mutlaka koruyacağız.”( Hicr Süresi 9.Ayet)

İsveç ‘te ve daha sonrasında Hollanda’da gerçekleşen provokasyon İslam dininden bir şey koparmaz veya eksiltmez. Ama buna sessiz kalmak, Müslümanlara uygulanan çifte standarta göz yummak, bizden çok şey götürür. Yıllarca İslamiyet’in sancaktarlığını yapan Türkler, bu olaya sessiz kalmayacak ve gerekenler ne ise yapacaktır.

Buna inancımız vardır ve de umut etmekteyiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu