Erol Mengüç Altınkayalılar İle Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Erol Mengüç Seçim çalışması ve ziyaretleri kapsamında Altınkaya mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Altınkaya Mahallesi Muhtar Adayı Hamza Tazesavaş’ın işletmesinde gerçekleşen ziyaret programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterirken Altınözü Belediye Başkan Adayı Erol Mengüç’e ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve Meclis Üyesi adayları eşlik ettiler.

Altınkaya mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Erol Mengüç ;Köyün ileri gelenlerinin yanında gençlerin de programa yoğun ilgi göstermesi şahsımı çok mutlu etmiştir.Yoğun bir ziyaret programı ile 31 Mart yerel seçimlerine doğru emin adımlar ile yürüyoruz.İlçe merkezimizin ve Mahallelerimizin eksiklerini biliyoruz.Yaptığımız ziyaretlerimizde mahalle sakinleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bölgemizdeki eksiklikler konusunda daha detaylı bilgiler ediniyoruz.31 Mart tarihinde kazanacağımız zafer ile bu eksiklerin giderilmesi anlamında var gücümüz ile çalışacağız. Sizlerin arkamızda durduğunuzu bilmek bizim en büyük gücümüz.

Altınözü’nde herkesin yüzünün gülmesi için, kimseyi ardımızda bırakmadan tüm Altınözlülerle yan yana, kolkola yürüyoruz yerel iktidara..Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu