ERMENİSTAN’I İÇERİDE YENEMEMEK İÇİMİ ACITTI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

GÖKÇE FUTBOLİST, MİLLİ TAKIMIMIZIN AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEMELERİNDE ERMENİSTAN İLE1-1 BERABERE KALDIĞI MAÇI DEĞERLENDİRDİ..

Hataylı Spor Adamı Gökçe Futbolist (Ahmet Gökçe), dün gece oynanan ve 1-1 sonuçlanan Türkiye-Ermenistan maçını değerlendirdi.
Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası elemelerinde kendi sahasında Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasının sorumlusu olarak Alman teknik adam Stefan Kuntz’u sorumlu tuttu.
Oldukça dikkat çekici ve yerinde tespitlerde bulunan Gökçe Futbolist’in
Türkiye-Ermenistan maçı hakkındaki görüşleri şöyle;
GÖKÇE FUTBOLİS’TİN 7 MADDELİK TESPİTİ
1- Kadrolar açıklandığında, futboldan anlayan herkes Barış Alper Yılmaz’ın sırtı dönük oynayamayacağını ve kadrodaki isimlerden Halil ya da Bertuğ’un ileri uçta olması gerektiğini düşündü, söyledi, düşündük söyledik.
2- Maçın ilk 60 dakikalık bölümünü Alman hocamızın yanlış taktik anlayışı sebebiyle çöpe attık.
3- Kazımcan neden yok ? Ya da Eren Elmalı’yı neden kadroya almadığını anlayamıyorum. Ligimizin en hızlı ve en çok bindirme yapan Türk sol beki Eren. Hadi onlar yoksa Onur Bulut, her iki kenarda da oynayan formda bir bekti. Yapmadı.
4- Bertuğ’un oyuna girişi ve taç çizgisinin orda yaptığı faul seyirciyi bile ateşledi. Attığı gol kendisi için çok önemli. Fakat Ermenistan’ı içeride yenememek benim içimi acıttı.
5- Beklenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan Orkun’u bir türlü kenara alamaması takımın en iyilerinden İsmail’i çıkarması, sayısız saçmalıklardan iki tanesiydi.
6- Teknik direktörümüz maalesef yalandan Türk rolü yapan, ama ülkemiz futbolunun gerçeklerinden çok uzak ve yine maalesef olaya konsantre olmaktan çok uzak. Çok ağır karar veren çok geç düşünen bir teknik direktör. Lucescu 80 yaşında ondan daha çabuk karar verip hareket edebiliyor.
7- Uzun lafın kısası; Ermenistan’ı içeride yenememek bir teknik direktörün kovulması için yeterli bir sebeptir bence.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu