Erkal Büyükaşık’tan “Satranç Stratejisinin Temelleri ” Kitabı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Beyaz Kale Satranç Kulübü Kurucu Başkanı Dünya Şampiyonu Satranç ustalarının hocası Erkal Büyükaşık’ın  4 yıla yakın zamandır emek verdiği “Satranç Stratejisinin Temelleri ” adlı kitabı çıktı.

Satrancın Stratejisini konu alan kitap ile tanışan Beyaz Kale Satranç Kulübü öğrencileri ve velileri oldukça faydalı bilgilerin yer aldığı “Satranç Stratejisinin Temelleri ” kitabına tam not verdiler.

 

Türkıye Satranç Federasyonu Eğitim kurulu üyesi ve Beyaz Kale Satranç Kulübü Yöneticisi olarak büyük bir eksikliği kapatmış olduk diyerek sözlerine başlayan Erkal Büyükaşık açıklamasında:” 28 Strateji Konusu 560 Soruluk “Satranç Stratejisinin Temelleri ” isimli kitabımı tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. “Satranç Stratejisinin Temelleri ” için Satrancın Stratejisini konu alan bu seviyeden alan nadir kitaplardan bir tanesi diyebiliriz. 3 buçuk yıllık emek sonucu ortaya çıkan bir ürün olan kitabımızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.Kısa sürede başka dillere çevrilme teklifleri aldığımız “Satranç Stratejisinin Temelleri ” adlı kitabı Beyaz Kale Satranç Kulübünden temin edebilirsiniz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu