Erdoğan ;”Ya ben anlatamadım ya da beni yanlış anladılar!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 2-0 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası alışılmışın dışında açıklamalar yaptı. Oyun planını oyuncularına yanlış anlattığını ya da oyuncuların taktiği yanlış anladığını ifade eden Ömer Hoca, maçın hakemini de eleştirdi

Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Ömer Erdoğan, lider Trabzonsporla oynadıkları karşılaşmanın ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Maçın ilk bölümünde çok fazla savunmaya kapandıklarını ifade eden genç çalıştırıcı, Maç öncesi oyun planımız karşılaşmanın ilk 15-20 dakikalık bölümünde kontrollü oynayıp daha sonra geçiş oyununu iyi oynamaktı” dedi.
Maç taktiğini oyuncularına yanlış anlattığını ya da oyucuların taktiği yanlış anladığı gibi dikkat çeken bir ifade kullanan Ömer Hoca, “Galiba bu taktiği oyuncularıma yanlış anlattım. Ya da oyuncularım beni yanlış anladı” değerlendirmesinde bulundu.
Çok kötü bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Ömer Hoca, “Çok fazla savunmaya gömüldük. İlk yarı bizim için bu sezonki kötü oyunlardan bir tanesiydi. Oyunun ilk dakikalarında Burak Öksüz’ün de sakatlanması sağ bek mevkimizde sıkıntıya yol açtı” dedi ve 3 yerli oynatma mecburiyeti nedeniyle de oyuna müdahale etme şansının kısıtlı kaldığına değindi.
HAKEMLERİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM AMA
İKİ TANE YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ!
Teknik direktörlüğe başlarken hakemlerle ilgili açıklama yapmayacağı yönündeki demecini hatırlatan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Hatayspor’un iki net penaltısının verilmediğini savundu. Erdoğan, “İki tane verilmeyen yüzde yüz penaltımız var. Ne yazık ki VAR’dan verilmedi. VAR neye göre değerlendiriyorlar anlamıyorum” tepkisinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu