Engelsiz Yaşamı Sevenler 14 Yaşında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikleri ile her daim farklarını ortaya koymayı başaran Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği kuruluşunun 14 yaşında. Başkan Mehmet Mustafa Canbulat,Yönetim kurulu üyeleri,Üyeler ve aileler bir araya gelerek Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneğinin 14. yaşını kutladılar.Şehrimizin ünlü salep ustası Mehmet Harmankaya’nın mekanında buluşan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği  sıcak salep eşliğinde sohbet ettiler.

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyelerini ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Mehmet Harmankaya,14 başarı dolu yılı geride bırakan Mehmet  Mustafa Canbulat ve kıymetli arkadaşlarına Salep ikram ederek 14.yaşlarını kutladıklarını belirterek Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Dolu dolu 14 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği  Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat açıklamasında:” Dernek olarak geriye baktığımızda oldukça başarılı işlere imza attığımızı görmekteyiz.Bu başarı tabiki hepimizin başarısıdır.Gerek sosyal sorumluluk projelerimizde gerek se de etkinliklerimizde tüm arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yaparak güzel işlere imza attık.Bugünde kuruluşumuzun 14.yıldönümü dolayısıyla arkadaşlarımız ile birlikte her daim bizlerin yanında olan kıymetli ağabeyimiz Mehmet Harmankaya’nın misafiri olduk.Sağolsun muhteşem salep lezzeti ile buluşmamıza ayrı bir tat kattı.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği  Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat programın finalinde Salep Ustası Mehmet Harmankaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu