Enek OSB’de arsa ön tahsisi başvuruları alınmaya başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay Altınözü Enek Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanlığı, arsa ön tahsisi için başvuruların alınmaya başladığını duyurdu. Başvurular 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 17.00’a kadar Altınözü Enek OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na sunulabilecek.
Hatay Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi yer seçim sınırları içerisinde bulunan ve taslak imar planına göre geçici parsel numarası ve geçici olarak yüzölçümü belirlenen taşınmazlar, 4562 sayılı OSB Kanunu ve OSB Uygulama Yönetmeliği hükümlerine göre belirlenen hüküm, şart ve prensipler doğrultusunda OSB’nin kuruluş protokolünde belirlenen sektör grubu olan “Karma OSB’ye” uygun faaliyet gösteren “Üretim ve İmalat yapmak şartı ile sanayi faaliyetlerinde kullanılmak üzere avans olarak 50 TL/m2” belirlenen bedel ile istenen evrakları hazırlayarak, arsa ön tahsis talebinde bulunmak üzere başvuru dosyaları ile beraber 20 Ocak 2023 günü 2023 Cuma günü, saat 17:00’a kadar, Altınözü Enek OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na müracaat etmek üzere davet edildi.
Arsa ön tahsis başvurusuna katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bilgi ve dökümanlara Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.
KARMA OSB’YE UYGUN YATIRIM TALEPLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINACAK
OSB’de arsa ön tahsisi için kurulacak tesislerde, yer seçimi aşamasında getirilen kısıtlamalara uygun talepte bulunulması, kuruluş protokolünde belirlenen sektör sınıflamasına uygun tesis olması, kullanılacak elektrik, su ve diğer altyapı ihtiyaçlarının OSB’nin sağlayabileceğinden fazla
olmaması, çevreyi ve OSB’de yer alan katılımcıların faaliyetlerini olumsuz etkileyecek tesisler
olmaması hususları göz önünde bulundurulacak. Hatay Altınözü Enek OSB’nin sektör grubu “Karma OSB” olduğundan, sektör grubuna göre uygun yatırım talepleri değerlendirmeye alınacak.
BAŞVURULARIN ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKİYOR
Enek OSB’de arsa ön tahsisi başvurularının, eksiksiz bir şekilde istenilen belgelerle birlikte dosya halinde 20 Ocak 2023 tarihi Cuma günü saat 17.00’ye kadar Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:17 Antakya/Hatay adresinde bulunan Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 5. Kat Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Birim Müdürlüğüne (Hatay Altınözü Enek OSB Yetkili Birim) elden teslim edilmesi gerektiği ifade edilirken, posta, kargo, telgraf veya internet üzerinden yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği bilgisi paylaşıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu