En Şık Kız İsteme Gondolları Enişte’den

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz pastanecilik sektöründe yılların deneyimli işletmesi Enişte Pastanesi birbirinden lezzetli Tatlı ,Pasta, Çikolata ve Dondurma çeşitlerinin  yanında  kız isteme merasimlerinin olmazsa olmazı Gümüş Gondol çalışmaları ile de farkını ortaya koymayı başardı. Oldukça şık Gümüş Gondol çeşitleri ile son dönemde en çok tercih edilen işletmeler arasında yer alan Enişte Pastanesi , Kurulacak mutlu yuvalar için ilk imzasını atıyor adeta. Yeni trendleri yakından takip ederek en şık tasarımları müşterileri için getiren Enişte Pastanesi Gümüş Gondol çeşitlerinin yanında içlerini doldurduğu kaliteli çikolataları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Kız isteme merasiminin vazgeçilmezi çikolatanın lezzeti kadar sunumu da önemli diyerek sözlerine başlayan Enişte Pastanesi İşletmecisi   Mahmut Mengüllüoğlu , Yeni yuva kuracaklar için kız isteme anlarında en güzel sunumları hazırladıklarının altını çizerek müşterilerinin memnuniyetleri doğrultusunda sektörde iyi bir konuma gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mengüllüoğlu:” İşyerimizde bulunan Gümüş Gondol çeşitlerinin hepsinin özel çalışmalar olduğunu söylemek isterim. Bunları en çok tercih edilen modeller arasından bizzat seçerek iş yerime getirdiğim gibi özel sipariş olması halinde onları da internetten getirebiliyorum. Kız istemelerde adet haline gelen Gümüş Gondolların   göz alıcılığı kadar onların içerisini aynı şıklıkta doldurup süslemek de çok önemlidir. İşte biz bu konuda kusursuz hizmet vermekteyiz. Kullandığımız çikolatalar sektörün en kaliteli markalarından oluşmaktadır. Tabi yılların verdiği deneyim ve gelen talepler arasında en çok tercih edilen modeller doğrultusunda edindiğim tecrübe ile genç çiftlerin en mutlu anlarında Gümüş Gondollarımız ile yer almak bizleri de mutlu etmektedir. Gümüş Gondollarımızın yanında göz alıcı söz ve nişan tepsilerimizde mevcuttur. Mutlu bir yuvanın ilk adımı olan kız isteme merasimlerine ayrıcalık katmayı düşünen herkesi işyerimize Gümüş Gondol Çeşitlerimizi ve Çikolatalarımızı görmeye bekliyoruz.”dedi.

Armutlu Mahallesi  Gündüz Caddesi  Aytaç 2  Apartmanı Defne’de  hizmet veren Enişte Pastanesine 0 326 223 60 93 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu