En fazla kadın ve engelli istihdam Ödülü Bulanık Group’un

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antakya Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenen Hatay Ekonomisinin Yıldızları ödül töreninde En fazla kadın ve engelli istihdam eden firma ödülü Bulanık Group aldı. Bulanık Group adına Genel Müdür  Deniz Bulanık’a ödülü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

Heyecanlı olduğu gözlenen Bulanık Group adına Genel Müdür  Deniz Bulanık’ı En fazla kadın ve engelli istihdam sağladıklarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Protokol üyeleri tebrik ettiler.

Bulanık Group adına Genel Müdür  Deniz Bulanık yaptığı açıklamasında:” Bizim için oldukça anlamlı olan bu  ödülü almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bulanık Group bünyesinde ciddi anlamda kadın ve engelli istihdamı sağlayarak farkındalık yaratmak ve bu alanda başı çeken firma olmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Kadın ve engelli istihdamı konusunda çalışmalarımızın devam edeceğinin altını çizerek bizlere bu ödülü layık gören Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antakya Ticaret Borsasına şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu