En Coşkulu Öğretmenler Gününü HATOKDER Kutladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği,24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen muhteşem gece ile farkını ortaya koymayı başardı. Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş ve Yönetim Kurulu üyelerinin günler öncesinden hazırlıklarını yaptıkları kutlama yemeği Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşirken programa Vali Yardımcısı  Aydın Tetikoğlu , Hatay Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı  Sebahattin Büyüktelli ve CHP  Defne  İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği yönetim kurulu üyeleri, Dernek üyesi olan Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları yöneticileri ve çalışanları eşleri ile birlikte katıldılar.

 

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş yaptığı konuşmasında :” Öğretmenlik mesleği sabır, emek ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden biridir. Geleceklerimizin teminatı çocuklarımızı yarına hazırlayan ve onların yetişmesinde fedakarca çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar. Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde kutsal görevlerini aşkla, şevkle icra eden tüm öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.

Okul Öncesi Öğretmeni bir kız babası olarak Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneğinin kıymetli üyeleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Vali Yardımcısı  Aydın Tetikoğlu,Okul başarısı için önem arz eden  okul öncesi eğitiminin kıymetli eğitimcilerinin Öğretmenler Gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından gecede sahne alan Harbiyeli sanatçı Fuat Büyükaşık muhteşem sesi ve yorumu ile tüm konuklara unutulmaz dakikalar yaşatırken Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ailesi güzel şarkılar eşliğinde gece boyunca eğlendiler.

Gecenin finalinde tüm konuklar ellerinde Türk Bayrakları ile Onuncu Yıl ve İzmir Marşı’nı coşkulu bir biçimde seslendirdiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu