Emekli Öğretmenlere Vefa Konseri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Öğretmenler günü dolayısıyla Antakya Öğretmen Evi ve ASO Müdürlüğü tarafından düzenlenen emekli öğretmenlere vefa konserinde vefa örneği sergilendi.Yoğun katılım ile Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konserde HMKÜ Antakya Devlet Konservatuarı Korosu ve  Devlet sanatçısı Asım Kuzuluk konuklara unutulmaz bir konser keyfi yaşattılar.Muhteşem konser programını izleyenler arasında Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu,İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Ömer Bilgin,Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner,Emekli öğretmenler ve çok sayıda davetli vardı.

HMKÜ Antakya Devlet Konservatuarı öğrenci ve öğretmenlerinin oluşturduğu koro ile Devlet sanatçısı Asım Kuzuluk tarafından birbirinden güzel eserler ile gerçekleşen Emekli Öğretmenlere Vefa Konseri finalinde izleyenler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladılar.

Konser sonrasında Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu tarafından Devlet sanatçısı Asım Kuzuluk’a İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko  tarafından da HMKÜ Antakya Devlet Konservatuarı Korosu Şefi Doç. Dr. Erhan Tekin’e plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu