El Yapımı Emojili Çömlek Ürünler Hayran Bırakıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çömlek ustalarının hünerli ellerinde şekillenen ve görenleri hayran bırakan el yapımı çömlek ürünler dikkatleri üzerlerinde toplamaya devam ediyor. Birbirinden farklı imojili kupalar,fincan takımları,Cezveler,Ayran sürahileri,Şamdanlar,Saksılar ve daha bir çok ürün sevdiklerine esprili bir mesaj ile hediye vermek isteyenlerin son dönemde tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

El Yapımı Emojili Çömlek Ürünleri ilk defa Hatay’a getiren ve hala günden güne zenginleştirdiği ürün portföyü ile bu sevimli ürünleri müşterilerine sunan Nevzat Bahçeci yaptığı açıklamasında:” Son dönemde sevdiklerine değişik ve esprili hediyeler tercih edenlerin yoğun ilgi gösterdiği el yapımı emojili çömlek ürünlerin beklediğimiz gibi ilgi görmesi bizleri mutlu etmiştir. Kurtuluş Caddesi Katolik Kilisesi yanında faaliyet gösteren işyerimizde bu ürünlerimizi en güzel biçimde sergilemekteyiz. Bir çok hediyelik ürünü satışa sunduğumuz işyerimizde el yapımı emojili çömleklerimiz ayrı bir yere sahiptir. Ürünlerimiz sadece süs aksesuarı olarak değil normal işlevlerinde de kullanılabilmektedir.Oldukça sağlam olan ürünlerimizde Yıkanma ile boyasında, sırda veya toprak yüzeyinde aşınma söz konusu değildir. Uzun ömürlü kullanabileceğiniz ürünlerimizi sevdiklerinize hediye olarak düşünürseniz sizleri işyerimize bekliyoruz. Eminiz burada size ve sevdiklerinize uygun bir el yapımı emojili çömlek ürün bulacaksınız.” dedi.
Fiyatlarının da uygun olduğunu belirten Nevzat Bahçeci talep durumunda şehir dışına da kargo ile ürün gönderebileceklerini söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu