Eğitimden sanata her şey: Altınözü Gençlik Merkezi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altınözü Gençlik Merkezi’nde eğitimden sanata, müzikten turnuvalara kadar kapsamlı olarak gerçekleştirilen faaliyetler 2022/2023 eğitim ve öğretim yılında da hız kesmeden devam ediyor.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrenciler YKS ve KPSS çalışmalarına Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altınözü Gençlik Merkezi’nde, Psikolojik Danışman eşliğinde başladı. Öğrencilerin Altınözü Gençlik Merkezi’ni yuvaları olarak benimsemesi için ilk günden bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Altınözü Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Duman, yeni dönemde de öğrenciler için çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini belirtti. Altınözü Gençlik Merkezi’nde her öğrencinin ilgi alanına göre kurs bulabileceğini söyleyen Müdür Duman, “Öğrencilerimizin vakitlerinin çoğunu gençlik merkezinde geçirmesini hedefleyen kurumumuz, öğrenciler için resim, müzik, robotik kodlama, zekâ oyunları, satranç turnuvaları, masa tenisi, doğa gezileri ve tarihi geziler ile öğrencilerin hem bedensel hem zihinsel sağlığı için faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Öğrencilerin talepleri bizler için oldukça önemlidir” dedi.

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ TEMİN EDİYORUZ, ÖNEMSİYORUZ

Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Duman, öğrencilerin talep ettiği her şeyi kuruma temin etmekle beraber kuruma olan ilgiden memnun olduğunu belirterek, Robotik Kodlama kursuna olan ilginin meyvelerini göstermek için Teknofeste öğrenci göndereceklerinin altını çizdi. Müdür Duman, öğrencilerin Altınözü Gençlik Merkezi’nde geçirdikleri zamanı en verimli şekilde sağlamamak adına her gün bir önceki güne nazaran çalışmalarını arttırarak sürdüğünün altını çizdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu