Eğitimde Öncü Kurum :”Eşsiz Takip Akademi”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sihirli matematik eğitim merkezi , sihirli matematik yayın saışı,kütüphane ve kırtasiye hizmeti ile kısa bir süre önce faaliyete başlamasına rağmen adından sıkça söz ettirmeyi başaran Eşsiz Takip Akademi (ETA),faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Hatay’da matematikten korkan kalmayacak sloganı ile Sihirli matematik konusunda bireysel eğitim ve uygulama merkezi olma özelliğindeki kurum aynı zamanda çocuklarınızın güvenle ders çalışabilecekleri kütüphanesi ve kırtasiye hizmeti ile velilerin takdirini toplayan bir kurum olarak da çıkıyor karşımıza.

Eğitim konusunda yılların deneyimine sahip eğitimci kadroları ile öğrencilere en iyi hizmeti vermek adına var güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Eşsiz Takip Akademi (ETA) Yöneticisi Linda Girişken açıklamasında :” Eşsiz Takip Akademi olarak Sihirli matematik,Kütüphane ve kırtasiye hizmetini tek çatı altında veren bir kurumuz. Özellikle Sihirli matematik konusunda verdiğimiz başarılı eğitimler ile kısa sürede adımızdan söz ettirmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Sihirli matematik eğitimlerimiz ve bireysel yayın satışımız yılların deneyimli eğitimcisi Ali Girişken koordine edilmektedir. Sihirli matematik eğitimlerine ilave olarak çocuklarımızın öğretmenler nezaretinde ders çalışabilecekleri bir kütüphanemiz ve tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir kırtasiyemiz bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve kurumumuz hakkında detaylı bilgi almak üzere tüm velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz.”dedi.
Eşsiz Takip Akademi Cumhuriyet mahallesi 3.İpek sokak (Oskar Halı saha karşısı ) Firdevs apartmanı No:26/A adresinde hizmet veriyor.
İletişim telefonları 0 536 329 15 01 ile 0 535 584 08 44

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu