Düşündürücü ve üzücü bir mağlubiyet aldık

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Erdoğan: “Sivas yenilgisi bizim için düşündürücü ve üzücü oldu. Ama ben oyuncularıma güveniyorum. Bu sonuç bize ders oldu. Yaptığımız hatalardan ders çıkarıp Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanacağız”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Süper Lig’in 14. haftasında, deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 4-0 yenildikleri maçı değerlendirdi.  Sözlerine Sivasspor’u tebrik ederek başlayan Ömer Hoca, rakibin maçı kazanmayı hak ettiğini ifade etti. Aldıkları ağır yenilgi nedeniyle bir hayli üzgün olduklarını dile getiren başarılı çalıştırıcı, maçın hiçbir bölümünde etkili olamadıklarını söyledi. Ömer Hoca, “Öncelikle Sivasspor’u tebrik etmek istiyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bizim açımızdan ağır bir yenilgi oldu” dedi.

KÖTÜ BAŞLADIK BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADIK

Maç öncesinde, ligin en az gol yiyen takımı olduklarına ve önceki maçlarda pozisyon vermeyen bir takım görüntüsü sergilediklerine vurgu yapan Erdoğan, Sivas maçında tam tersi bir performans sergilediklerini söyledi. Maça kötü başladıkları ve bir türlü toparlanamadıklarını ifade eden Erdoğan, “Maça bir türlü iyi başlayamadık. Maçın hiçbir anında sahada doğruları yapamadık. Özellikle maçın ilk yarısından rakibimize çok pozisyon verdik ve bunun sonucunda golleri yedik” diye konuştu.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Aynı oyuncularla 26 puan topladıklarını ve oyuncularına güvendiklerini ifade eden Erdoğan, yaptıkları hatalardan ders çıkaracaklarını söyledi. Erdoğan, “Sivas yenilgisi bizim için düşündürücü ve üzücü oldu. Ancak bugüne kadar bu oyuncularımız 26 puan topladı. Bu arkadaşlara güveniyorum. Bu sonuç bize ders oldu. Yaptığımız hatalardan ders çıkarıp Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Alışkın olduğumuz Hatayspor’u yeniden izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” sözlerini kullandı. Hatayspor 1 Aralık Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Eyüpspor’u ağırladıktan sonra hafta sonu Süper Lig 15’inci hafta maçında Başakehir’i konuk edecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu