DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDEN GELEN AKADEMİSYEN HEKİMLER EXPO’DA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Fonksiyonel Ürolojide Uluslararası Medikal Baskı ve Simülasyon Kongresi’ne katılan üroloji hekimleri EXPO Antakya alanını ziyaret etti. Hacettepe Üniversitesi koordinatörlüğünde, Hatay Valiliği, HBB, MKÜ ve İSTE desteğiyle yapılan kongreye katılan İngiltere, Belçika, İtalya, Güney Kore, Makedonya, Mısır, İran gibi ülkelerden 50’ye yakın üroloji asistanı ve ürolog EXPO alanlarında incelemelerde bulundu.

Kongre programı kapsamında 4-8 Ekim tarihleri arasında Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde kongreye katılacak olan hekimler EXPO alanlarını gezerek keyifli zaman geçirdi. EXPO Antakya alanında ulusal şehir bahçelerini ve bitki müzesini gezen misafirler, EXPO’da farklı renklerden özel bir fuar alanı oluşturdukları ve böyle özel bir alanı hem şehre hem de ülkeye kazandıkları için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekibine teşekkürlerini sundular.

Ulusal şehir bahçelerinde bulunan Ankara bahçesinin şehri çok gerçekçi yansıttığını dile getiren Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Özge Erdem, alanın kültürel çeşitliliğini ve farklılıklarını beğendiğini EXPO’nun kendisi için farklı ve güzel bir deneyim olduğunu söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu