Dünya Kupası’ndan önceki son iç saha maçı: Haydi herkes tribüne!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir sonraki iç saha maçı Aralık ayının son haftasında oynanacak. Hatayspor, Dünya Kupası öncesi oynayacağı 2 maçta 6 puan hedeflerken taraftarların da Başakşehir maçına yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor

Atakaş Hatayspor, Süper Lig 13’üncü hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü karşısında aldığı 4-1’lik mağlubiyeti telafi etmek isteyen Bordo-Beyazlılar maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Başakşehir maçı aynı zamanda Hatayspor’un Dünya Kupası öncesinde Yeni Hatay Stadı’nda oynayacağı son maç olacak.

Bordo-Beyazlılar 7 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’da Başakşehir’i ağırladıktan sonra, Süper Lig 14’üncü hafta maçında 13 Kasım Pazar günü saat 17.00’da İstanbulspor’a konuk olacak. Bu maçların ardından liglere Dünya Kupası arası verilecek.

DÜNYA KUPASI 21 KASIM’DA BAŞLIYOR

2022 FIFA Dünya Kupası, 21 Kasım’da başlayıp 18 Aralık’ta sona erecek. Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası sona erdiğinde ligler de kaldığı yerden devam edecek. Hatayspor, Aralık ayının son haftasında Giresunspor’u konuk edecek. Dünya Kupası öncesi son iç saha maçı olan Başakşehir karşılaşmasına taraftarların yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Taraftarının desteğiyle güçlü rakibini devirerek nefes almak isteyen Hatayspor, daha sonra İstanbul deplasmanında da galibiyetle dönerek lige verilecek araya moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu