Down Sendromlu Bireyden Fotomodellere Taş Çıkartacak Pozlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Fine Art tekniği ile çektiği fotoğraflar ile son dönemde adından sıkça söz ettiren fotoğraf sanatçısı Fatma Akar,Down Sendromlu bir çocuk ile gerçekleştirdiği özel çekimler ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başarırken objektife poz veren Down Sendromlu  çocuk muhteşem pozları ile adeta fotomodellere taş çıkarttı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde farkındalık oluşturmak adına kolları sıvayan fotoğraf sanatçısı Fatma Akar,Özel olarak hazırladığı kostümler ve dekor eşliğinde yaptığı Fine Art tekniği fotoğrafları ile sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yoğun çalışma temposu arasında özel bireyler için bir çalışma  düşündüğünü ve bunun içinde aileler ile irtibata girerek yapacağı farkındalık çalışmasından bahsettiğini söyleyerek sözlerine başlayan fotoğraf sanatçısı Fatma Akar yaptığı açıklamasında:” Beni daha çekimlerini yapmadan heyecanlandıran bu çaışmaya  ilk dönüş yapan sevgili Eymen kardeşimizin ailesi oldu. Hemen kolları sıvayarak bu özel kardeşimizin yaşına uygun kostümleri temin ederek çalışmanın  startını verdim.

Annemizin de bizleri bir an olsun yalnız bırakmadığı çekimlerde başta Eymen olmak üzere hepimiz son derece keyif aldık.Başarılı bir biçimde uygulama yaptığım Fine Art tekniği ile Eymen’in fotoğraflarını hazırladığımda ortaya muhteşem kareler çıktı. Yaptığım çalışmanın başarısını önce Eymen’in mutluluğu devamında ailemizin mutluluk gözyaşları ve onunda devamında almış olduğum mesajlardan gördüm.Ortaya çıkardığım farkındalık çalışmam  ile son derece gurur duydum. Çalışmamın  devamında özel bireylerimizin ailelerinden gelecek olan talepler doğrultusunda ücretsiz bir biçimde çekimler yapmaya devam edeceğim.Verdiği pozlar ile Profesyonel fotomodellere taş çıkartan Eymen kardeşime teşekkür ediyorum.Aynı zamanda ilk andan itibaren destekleri ile yanımda olan kıymetli ailemize de şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Ortaya çıkan fotoğraf karelerini çok muhteşem bulduklarını ifade eden Eymen’in Anne ve Babası ,Çektiği fotoğraflar ile hayranlık uyandıran fotoğraf sanatçısı Fatma Akar’ın farkındalık çalışmasında  yer almaktan son derece mutluluk duyduklarının altını çizerek Fine Art tekniği ile çekilen Eymen’in fotoğraflarını çerçeveleterek evlerinin en güzel noktalarında sergileyeceklerini söylediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu