Dolmuyor yeri dolmuyor olmuyor onsuz olmuyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Hoca onu, Hatayspor’un “yaramaz çocuğu” olarak tanımladı. Ruben, her ne kadar disiplinsiz davranışları nedeniyle eleştiri alsa da, oynamadığı maçlarda ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkıyor. Hatayspor, Ruben’in forma giymediği hiçbir maçı kazanamadı

Atakaş Hatayspor, Adana Demirspor maçında “yaramaz çocuğu” Ruben Ribeiro’nun yokluğunu derinden hissetti. Zaman zaman topla çok oynaması ve bazı disiplinsiz davranışları nedeniyle eleştiri konusunu olan Ruben’in takıma verdiği katkı, forma giymediği maçlarda çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Kart cezası sona eren Portekizli oyuncu önümüzdeki hafta oynanacak Antalayspor maçında ilk 11’deki yerine dönecek.

RUBEN YOKSA 3 PUAN DA YOK

Ruben Ribeiro, bu sezon Bordo-Beyazlı forma altında tamamı ilk 11’de olmak üzere 27 maçta forma giydi. Ruben bu maçlarda 2 gol 3 asistle oynadı. Portekizli oyuncu, bu sezon 4 maç kaçırdı. 3 maçta kart cezalı nedeniyle 1 maçta da sakatlığından dolayı forma giyemeyen tecrübeli orta sahanın yokluğunda Hatayspor maç kazanamadı.

Hatayspor Ruben Ribeiro’nun oynamadığı Başakşehir maçını 3-0, Kasımpaşa maçını 3-1 ve Kayserispor maçını 4-3 kaybetti. Geçtiğimiz hafta oynanan Adana Demirspor maçında da Ruben’in yokluğunu derinden hisseden bordo beyazlılar, orta saha hakimiyetini bir türlü eline alamadığı mücadelede rakibiyle golsüz beraber kaldı. Hatayspor, Ruben’in oynamadığı 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu