Doğan Aydın sektöre güven aşıladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Hatay’da hizmet veren ayakkabı imalatçıları ile bir araya gelerek işletme sahiplerine güven aşıladı.

Depremle yıkılan Hatay’da işletmelerin hayata tutunabilmeleri için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğinin altını çizen Aydın, herkese elinden geldiğince yardımcı olacağını belirtti.

Başkan Aydın, esnafın acil olarak çözülmesi gereken sorunları hakkında da işletme sahiplerinden bilgiler aldı.

Başkan Doğan Aydın, gerçekleşen toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “6 Şubat depreminin ardından Ayakkabı sektörümüzün enkazının kalkması ve Reyhanlı sanayi sitesinin tahsisi ile birlikte üretime start veren kıymetli esnafımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Sektörel olarak yol haritamızı belirledik. Bizleri tekraren bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun. Tabiki vefat eden kıymetli esnaf büyüklerimizi abi ve kardeşlerimizi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla andık. Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah. Memleketimizi tekrar ayağa kaldırmak istihdam ve ekonomiye Cansuyu olmak için Ayakkabıcılar Esnafı olarak üstümüze düşeni yapacağız. Bu memleket hepimizin. Hep birlikte inşallah Allah’ın izniyle ayağa kalkacağız. Tekraren esnafımızın ayağa kalmasında yanımızda olan devletimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu