Diksiyon Eğitiminde 15.Yıl

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antakya Rotary Kulübü işbirliği ile düzenlenecek olan Diksiyon Eğitimi Seminerleri 17 Mayıs’ta Başlıyor.

Doğru, Güzel ve Etkili Türkçe için Diksiyon Eğitimi Seminerlerine bu dönem Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yapıyor.

Antakya Rotary Kulübü etkinliği olarak projelendirilen seminerlerin Eğitim Koordinatörlüğü ve eğitmenliğini E.Öğr.Gör.(MKÜ) Tülin Erduran, 15.yılda yine gönüllü olarak verecek.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve Antakya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Fatin Müftüoğlu yaptıkları açıklamada yoğun ilgi gören bu önemli eğitim hizmetinin 17 Mayıs 2022 tarihinde ATSO Meclis Salonunda düzenlenecek Açılış Töreni ile başlayacağını ; seminerlerin 17 Mayıs-15 Haziran 2022 tarihleri arasında Salı ve Çarşamba günleri saat 18.00-21.00 arasında toplam 30 ders saatlik oturumlarla sürdürüleceğini ve 21 Haziran 2022 günü Katılım Belge Töreni ile sona ereceğini bildirdiler.

Seminer programı sadece diksiyon eğitimi ile sınırlı değil. Zengin bir içeriği barındırıyor. Özünde “Konuş ki seni görebileyim” sözünün doğruluğu var. Doğru, Etkili ve Güzel konuşabilmek için Doğru Nefes Alma uygulamalarıyla başlayan eğitim; Türkçenin Ses Bilgisi(fonetik) ve Söyleyiş Özellikleri, Beden Dilini de içeren Sözel İletişim Becerileri, Topluluk Önünde Konuşma, Hitabet Kuralları, Medya Konuşması, Uygulamalı Sunum Yapma gibi ana başlıkları içeriyor.

2005 yılından bu yana her dönem yoğun ilgi ile izlenen seminerlere bu güne kadar; Türkçenin güzelliklerinden yararlanarak kendini geliştirmek isteyen, donanımlı ve kusursuz bir birey olarak toplumda yer almaya özen gösteren yüzlerce yetişkin katıldı.

Kayıt işlemlerinin Antakya Rotary Kulübü tarafından yapılacağı seminerlerde katılımcı olmak isteyenler, başvuru bilgilerine 0534 505 48 58 numaralı telefondan ulaşabilirler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu