DEVA Partisinde Kongre Öncesi Toplantı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Hatay Teşkilatı 14 Temmuz’da gerçekleşecek olan il kongresi öncesi  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Sadullah Ergin’in de katıldığı toplantıda bir araya geldiler. Serintepe Restoran’da gerçekleşen toplantı birlik,beraberlik dayanışma havasında geçerken kongre öncesi önem arz eden bu toplantıda  Deva Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun,Merkez İlçe Başkanı Uğur Çakılı,İl ve İlçe yöneticileri hazır bulundular.

14 Temmuz’da Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımları ile gerçekleşecek olan il kongresini en iyi biçimde yapmak adına il ve ilçe yöneticileri ile birlikte tüm ayrıntıları konuştukları faydalı bir toplantı geçirdiklerini söyleyen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Sadullah Ergin,Özverili bir biçimde çalışan tüm Hatay Deva Partisi Teşkilatına teşekkür etti.

Deva Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun toplantıda tecrübelerini kendileri ile paylaşan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Sadullah Ergin’e teşekkür ederek Kongre için belirledikleri yöneticiler ile birlikte edindikleri bilgiler doğrultusunda güzel bir kongre olması adına var güçleri ile çalışacaklarının altını çizerek toplantıya katılım gösteren İl ve İlçe yöneticilerine teşekkür etti.

Serintepe Restaurant işletmecileri tarafından toplantı masasına getirtilen üzerinde susam ile “Deva Partisi” yazılı ekmekler gecede renkli görüntü oluşturdu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu