Deva Partisi Hassa İlçe Başkanlığına Saldırı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Hatay İl Başkanlığı tarafından Hassa İlçe Teşkilat binasına yapılan saldırı kınandı.Yapılan açıklamada:”12 Mayıs 2021 tarihinde sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gündüz saatlerinde, Hassa İlçe Teşkilat binamızda görevli arkadaşımız yokken parti binamızın kapısı zorlanmış ve içeriye güvenlik kamerası kayıtlarında tespit edilen 3 kişi girerek ilçe teşkilatımıza bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Parti binamıza giren 3 şahıs, şanlı Türk bayrağımız da dahil olmak üzere parti bayraklarımız ve flamalarımız yerlere atılmış, üzerlerinde sigara söndürülmüş, bayrak ve flamalarımız yakılmaya çalışılmış, masa ve sandalyelelerimiz dağıtılmış, pencere camlarımız kırılmıştır. İlçe binamıza gelerek olayı farkettiğimiz andan itibaren güvenlik güçlerimize haber verilmiş ve hızlıca olay yeri inceleme ekibi tarafından yapılan inceleme  ile, güvenlik kamerası kayıtlarıyla ilgili şahıslar tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından soruşturma işlemleri başlatılmış olup adli tahkikat süreci devam etmektedir.

Siyasal şiddeti sokaklara indiren mafyatik oluşumların yeniden güçlenmesine göz yumulduğu bir zeminde, bu saldırıyı anlamlı buluyoruz. Bu saldırılar Demokrasi ve Adalet yolunda verdiğimiz mücadalede bizi yıldıramayacağı gibi, ülkemizi hukuk ve adalet çizgisine taşımadaki kararlılığımıza daha da güç katacaktır. Demokrasi ve Atılım Partisi olarak Hassa ilçe teşkilatımıza yapılan bu çirkin saldırının peşini asla bırakmayacağımızı kamuoyuna bildirir saygılarımızı sunarız.”denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu