Destekleme ve Yetiştirme Kursunun kayıtları başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, Altınözü Halk Eğitimi Merkezi tarafından mezun öğrencilere yönelik açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursunun kayıtlarının başladığını duyurdu.
Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, kurs kayıtlarının başladığını duyurdu. Kurstan faydalanmak isteyen mezun öğrencilerin kayıtları kaçırmaması gerektiğinin altını çizen Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, Altınözü Halk Eğitimi Merkezi olarak mezun öğrencilerin üniversite hayallerine olanak sağlamak adına ellerinden gelenin en iyisi yapmak için çalıştıklarını söyledi. Müdür Doğruca, “ Mezun Öğrencilere Yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurs kayıtları başlamıştır. Kayıtlarımız bir hafta sürecektir. Öğrencilerin başvuruları elimize ulaştıktan sonra başvurular sonucunda sınıfları ve öğretmenlerimizi belirleyeceğiz. Mezun öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kursumuz 5 Eylül itibariyle başlayacak ve 9 Haziran tarihine kadar devam edecektir” dedi.
ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİNE ULAŞMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Mezun öğrencilerin en önemli dönemlerinde Altınözü Halk Eğitimi Merkezi olarak başarılarını yükseltmen adına denemeler yaptıklarını belirten Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Doğruca, “Kursumuzda eğitim gören öğrencilerle Altınözü Halk Eğitimi Merkezi eğitimcileri yakından ilgileniyor. Ara ara gerçekleşen denemelerle öğrenciler gidişatlarını değerlendirme imkânı elde ediyor. Mezun öğrencilerin başarı yakalayıp hayallerine ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek cümlelerini noktaladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu