DEPREMZEDEYE HER YERDE İŞKENCE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

ANTAKYA’DA MİLLET BAHÇESİNDE PTT ŞUBESİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR
Hatay’ın Antakya ilçesinde çeşitli işlemleri nedeniyle PTT önünde sıra bekleyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
Vali Ürgen Alanında kurulan ‘İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısı Millet Bahçesi önünde işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturarak, saatlerce sıra beklediler.
Sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önünde kuyruğa giren vatandaşlar, şube sayısının yetersiz oluşundan yakındı.
Deprem sonrası her türlü sıkıntıyı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, yapılan uygulamaya tepki göstererek, “Depremzedelere kolaylık gösterilmiyor. Bir şube daha açmak çok mu zor? Bizlere böyle eziyet çektiriliyor” dediler.
Vatandaşlar, her defasında PTT önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu belirterek PTT’nin şube ve vezne sayılarını arttırması gerektiğine dikkat çektiler.
PTT’de her zaman yoğunluk olduğunu belirten vatandaşlar; “Emekliler, ikramiyelerini, kimileri faturalarını, kimileri de işlem için PTT’ye geliyor. PTT’nin önü her zaman böyle. Ne zaman gelirseniz gelin, bu kuyrukları görürsünüz. Herkes görüyor ama yetkililer görmüyor. PTT sayısı az arttırabilirler. Çünkü burada sadece maaşını almaya gelenler yok. Çoğu kişi fatura ödemek için geliyor. Böyle olunca bizlerde mağdur oluyoruz. Burada saatlerce bekleyen kişiler oluyor. Depremzedenin yaşamını kolaylaştıracak hizmetler bekliyoruz. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu