Depremzede Çocuklar Yeşil Vadi Oyun Parkında Eğlendiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde Bayram eğlencesi için Yeşil Vadi Oyun Parkına gelen depremzede çocuklar gönüllerince eğlendiler. 1000 m2 alan içerisinde bulunan  Şişme oyun parkı, Soft Play Oyun Parkı,Kum havuzu,Tranbolin,Birbirinden renkli araçlar,Oyun makinaları ile bölgenin en büyük oyun parkı olan Yeşil Vadi Oyun Parkı bayram süresince çocukların akınına uğradı.

6 Şubat depremi sonrasında ayakta kalan nadir mekanlardan biri olan Yeşil Vadi Oyun Parkı çocuklar için bir nebze de olsa moral motivasyon merkezi olurken alanında deneyimli personeller nezaretinde oyun faaliyetlerinden yararlanan miniklerin aileleri için de  mutluluk kaynağı oldu.

Yeşil Vadi Oyun Parkı’nın genç ve başarılı işletmecisi Mehmet Köse yaptığı açıklamasında :” 6 Şubat sonrasında depremden en çok etkilenen kesim olan çocukların bir nebze de olsa  eğlenmesi ve fiziksel aktivitelerini yerine getirmeleri için profesyonel koşullarda hazırladığımız oyun parkımızda muhteşem bir Ramazan Bayramı coşkusu yaşamaktayız.Bayramın ilk dakikalarından itibaren aileleri ile birlikte oyun parkımıza akın eden minikler bayram süresince gönüllerince eğlendiler.

Uzmanlık alanım olan oyun parkı alanında en iyi hizmeti vermek adına alanında deneyimli ekip arkadaşlarım ile birlikte var gücümüzle çalışmaktayız. Soft Play Oyun Parkımız ve Şişme oyun parkımızda minikler keyifli zaman geçirirken Kum havuzunda hayallerindeki objeleri şekillendiriyor, el becerilerini geliştiriyor ve enerjilerini harcıyorlar.Parkımızda çocuklar için bir çok eğlence sunulmaktadır. En geniş oyun makinasına sahip oyun parkımız sık sık değiştirdiği ve yenilediği oyun makinaları ile de sektörde fark yaratmaktadır.  Minikleri olduğu kadar büyükleri de düşündüğümüz oyun parkımızda  Bilardo,Langırt,Masa Tenisi,Basketbol ve Oyun makinaları bulunmaktadır. Burada da birbirinden güzel hediyeler ve bonus puanlar sunuyoruz müşterilerimize.Oyun Parkımızda ayrıca doğum günü kutlamaları da en eğlenceli hali ile yapılmaktadır. Verdiğimiz hizmetler ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam edeceğimizi belirterek büyük küçük herkesi Yeşil Vadi Oyun Parkı’na bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu