Depremi Fırsata Çevirmeyen Bir Seramik Fayans Ustası: “Nasif Berberoğlu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketini yaşadığımız günden itibaren bir çok sektörde yaşanan deprem fırsatçılıklarını üzülerek takip ettik. Depremin ağır biçimde vurduğu bölgemizde birde ihtiyaç duyulan sektörlerdeki fahiş fiyat artışları vatandaşlara zor anlar yaşattı.Bunun yanında kendilerinin de birer depremzede olduklarını unutmayan ve sunduğu hizmetlerde talep ettikleri uygun fiyatlar ve kaliteli işleri ile depremi fırsata çevirmeyen meslek erbapları da vardı ki bunlardan bir kaçını zaten gazetemizde haber olarak yayınlamıştık. Bu defa son dönemde en çok ihtiyaç duyulan ustalardan biri olan Seramik Fayans Ustaları arasında kusursuz hizmeti ve uygun fiyatları ile tam bir depremzede dostu diyebileceğimiz Nasif Berberoğlu’nu konuk ediyoruz sayfamıza.

Altınözü bölgesinde faaliyet gösteren Nasif Usta 18 yaşından bu yana faaliyet gösterdiği sektörde kendisini günden güne geliştiren , Yaptığı çalışmalarda kusursuz işlere imza atan ve herkes tarafından takdir edilen bir isim olarak çıktı karşımıza.

6 Şubat sonrasında kısa sürede toparlanarak işlerine kaldığı yerden devam eden başarılı seramik fayans ustası Nasif Berberoğlu yaptığı açıklamada:” Rabbim bir daha bizlere böyle büyük acılar yaşatmasın.Öncelikle büyük geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum sözlerime.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Bizim mesleğimiz ince çalışılması gereken bir iş ve sabır ister.Bir binaya en son giren ustalardan biri biziz ve temelden başlayarak son noktaya gelene kadar tüm kusurları örten unsurdur seramik.Deprem sonrası vatandaşlarımızın bir anda yapımına başladıkları prefabrik evlerin banyo,wc ve yer döşemeleri konusunda çalışmalar ile başladık faaliyetlerimize.Daha sonra konteynerlerde banyo seramik döşemeleri ve güçlendirme faaliyetlerinin yapıldığı yaşam alanlarında yaptığımız çalışmalar ile halen işimize devam ediyoruz.

Seramik sektörü de artık uçsuz bucaksız bir hal aldı.Benim mesleğe başladığım yıllarda belli ebatlarda olan bu ürünler son dönemde binlerce seçenek ile çıkıyor karşımıza.Duvar büyüklüğünde tek parça seramikler bile var artık bu sektörde düşünün artık bir çok farklı ebat ve model ile elimize gelen seramikler ile çalışmalarımızı en kusursuz biçimde gerçekleştiriyoruz.

Sektörde 26 yıllık deneyimim doğrultusunda oğlumu yanımda yetiştiriyorum.O da artık iyi bir usta diyebileceğimiz konumda.Ve biz ikimiz işleri yetiştirebilme adına var gücümüz ile çalışıyoruz.

Bizim farkımız işimizin çok iyi olması ve fiyatlarımızın uygun olması.Bu anlamda bizimle çalışan müşterilerimizin referansları ve ürün aldığımız işletmelerin önerileri ile yoğun talep almaktayız.İlk gün ne isek bugünde öyleyiz.Bizim için önemli unsur müşteri memnuniyeti ve işimizde kalitedir.Bizleri tercih eden herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

Sektöründe bir marka haline gelen Seramik Fayans Ustası Nasif Berberoğlu iletişim numarası 0 537 952 94 11

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu