Denizli karşısında tek hedef galibiyet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig 19’uncu hafta maçında 17 Ocak 2021 Pazar günü Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak. Bordo beyazlı takımın teknik direktörü Ömer Erdoğan, zorlu maç öncesi tek hedefi galibiyet olarak belirledi. Atakaş Hatayspor Antakya Atatürk Stadı’nda yaptığı idmanla Denizlispor maçının çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktörü Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan idmanda 5’e 2 top kapma ve dar alan çalışması yapıldı. İdman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

DENİZLİ KENDİ EVİNDE SADECE 1 KEZ KAZANDI

Son haftalarda iyi bir form grafiği yakaladıklarını ve bunu daha da yukarıya taşımak için daha çok çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Erdoğan, oyuncularında galibiyet bekliyor. Erdoğan, Süper Lig’de sondan ikinci sırada yer alan Denizlispor’la yapacakları maç öncesi oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Kendi evinde oynadığı 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Denizli ekibi Süper Lig’de oynadığı 17 maçta sadece 14 puan toplayarak haftaya 20’inci sırada girdi. Bordo beyazlılar kötü günler geçiren rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirve tırmanışını sürdürmek istiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu