DEFNELİ YÖNETİCİLER İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Kaymakamı Kadir Okatan ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Defneli yöneticiler, ilk olarak merkez ilçeler Antakya ve Defne’de standartlara uygun olarak yapılan ve amatör lig maçlarına ev sahipliği yapan Çekmece Atatürk Stadyumu’nu ziyaret etti.

Ardından her yaş grubundan vatandaşın faydalanabileceği ve 8 ayrı branşta ücretsiz eğitimin verileceği Armutlu Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulunan Kaymakam Okatan ve Başkan Güzel, eğitimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ŞEHİT TEĞMEN ALİ EMRE FIRINCIOĞULLARI BİLİMEVİ

Defneli yöneticilerin bir sonraki durağı Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Bilimevi oldu. İki yönetici, çocukların bilim ve teknoloji ile buluştuğu, içerisinde planetaryum çadırının bulunduğu ve robotik kodlama ile deneysel çalışmaların yapılacağı bilimevini gezdi.

2020 yılında İdlib’te şehit düşen Samandağlı kahraman teğmenin adının bilimevinde yaşatılmasının çok anlamlı olduğunu belirten Kaymakam Okatan, merkezin öğrencilere ve bilim meraklılıklarına hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Okatan ve Başkan Güzel’in son durağı Harbiye’deki Hidro Parkı oldu. Başkan Güzel, tesislerin ilçeye ve vatandaşlara uzun yıllar hizmet verebileceğini ifade ederek gelecek yıl içerisinde de yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu