DEFNE SAĞLIK MERKEZİ, HİZMETE BAŞLADI…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İl ve Defne İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortak hazırlanan, Defne Belediyesi tarafından  gerekli onarımdan geçirilerek halkın kullanımına hazır hale getirilen Eski Turunçlu Belediye Hizmet Binasında hizmet verecek olan  Defne Sağlık Merkezi düzenlenen tören ile açıldı.Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleşen açılış törenine Ak Parti Milletvekili  Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök,Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel,  Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Defne İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Deniz Güzelyurt,Defne Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Defne Sağlık Merkezinde, KETEM’de Kolon ve Rahim ağzı Kanseri Tarama (HPV), Üreme Sağlığı Danışmanlığı, Diyetisyen ve Obezite Danışmanlığı, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Fizyoterapist, Çocuk Gelişimi birimi, Gebe Bilgilendirme Sınıfı, Sigara Bırakma Polikliniği ve 112 Acil İstasyonu birimleri ile hizmete devam ederken , Mamografi cihazının gelmesi ile meme kanseri tarama hizmeti başladı.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel yaptığı açıklamasında : ” Defne Belediyesi Turunçlu Ek Hizmet Binamızı Sağlık Müdürlüğümüze tahsis edip,  kanser hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ilçemize kazandırdığımız projemiz için bizlere şükranlarını sunan Ak Parti Milletvekili  Av. Sabahat Özgürsoy Çelik’e ve bu projede büyük emekleri olan Hatay İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Hambolat’a, Defne İlçe Sağlık Müdürümüz  Dr. Deniz Güzelyurt’a, İlçe Kaymakamımız Nevzat Şengök’e teşekkür ediyor, Defne Halkımıza hayırlı uğurlu olması temennilerimle ,  sağlıklı günler diliyorum.”dedi.

Turunçlu, Uğur Mumcu Cd. No:1, 31160 Defne/HATAY (Eski Turunçlu Belediye Hizmet Binası) adresinde hizmet verecek olan Defne Sağlık Merkezine 0 (326) 212 29 41 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu