DEFNE İÇİN KİMİN EN DOĞRU ADAY OLDUĞUNU TARTIŞIN, KARARINIZI VERİN!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Defne Belediye Başkan Aday adayı Selahattin Künefeci, Defne Muhtarlarıyla bir araya geldi.
Muhtarların yoğun bir katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Selahattin Künefeci ” Öncelikle belediyeciliği bilmek diye bir kavram yoktur diye düşünüyorum. Yasaları, yasaların numaralarını ezbere bilmek, yetki alanını tanımlamak belediyeciliği bilmek anlamına gelmiyor bunları bilmek hizmetlerin hızlı olmasını sağlayabilir ancak İlk önce kaanat sahibi olmak, vicdanlı olmak gerekiyor. Halkın sevinciyle sevinebilmek, hüznüyle hüzünlenebilmek, kaygılarına tercüman olmak gerekiyor” dedi. İyi bir belediye başkanı olmanın en önemli unsurunun ortak akılla hareket edebilme kabiyetine bağlı olduğunu vurgulayan Künefeci, “Muhtarların, sivil toplum örgütlerinin meslek odalarının görüşlerine önem ve değer vermeyen bir başkanın başarılı olma şansı yoktur. iyi bir başkan kırk dinler bir konuşur” dedi.

DEPREM SONRASI GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTINIZ
Muhtarları deprem felaketinden sonra yaptıkları fedakarlıklara dikkat çeken Selahattin Künefeci “asrın felaketinde muhtarların emeği yadsınamaz, gece gündüz bu toplumum için çalıştınız elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.
Aday adaylık sürecinde yapılan bu toplantının sohbet toplantısı olduğunu ve muhtarların zaten kendisini yakından tanıdığını işaret eden Künefeci ” Sizin görüşleriniz ve referanslarınız çok önemli benim doğru aday olduğuma inanmıyorsanız, asla bana da destek vermeyin Defne’nin yaşanılan afet sürecinden sonra zaman kaybetme lüksü yoktur. Lütfen Defne için en doğru adayın kimin olması gerektiğini tartışın ve en doğru kararı verin” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu