Defne Hastanesi OHSAD Bölge Toplantısında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu tarafından Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği’nin ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilen Bölge Toplantısına Özel Defne Hastanesi Yönetimi A Takımı ile katıldı.

Özel sağlık kuruluşları yöneticileri ile bir araya gelinerek sektörün  sorunları ve geleceğine ilişkin konularda istişare edildiği toplantı Anemon Otel’de  gerçekleşti.Hatay, Adana, Gaziantep,  Kahramanmaraş, Mersin  ve Osmaniye  illerinde faaliyet gösteren özel sağlık kuruluşları yöneticilerinin yoğun katılımları ile gerçekleşen toplantıya Sağlık Bakanlığı Genel Mdr.Yrd.Doç.Dr.Mehmet Gündüz,Sağlık Bakanlığı Genel Mdr. Yrd. Dr.Muhammet Ertuğrul Eğin,Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Daire Bşk. Ecz. Ahmet Aydınlı,Sağlık Bakanlığı Ayakta Teşhis ve Tedavi Kurumları Daire Bşk. Mustafa Karakışla, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Dr. Reşat Bahat, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Fazıl Altınay katılırken toplantıda  Özel Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Hayrettin Taşar,Başhekim Op.Dr .Haydar Mısırlıoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Kuh,Genel Müdür  ve aynı zamanda Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  Ozan Güngör ve İşletme Müdür Yardımcısı M.İbrahim Ünal tarafından temsil edildi.

Sektörün sorunlarının ve geleceğine ilişkin konularda önemli istişarelerin yapıldığı OHSAD Bölge Toplantısına katılım göstermekten son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Özel Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve  Başhekimi  Op.Dr .Haydar Mısırlıoğlu yaptığı açıklamasında:” Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve Hatay, Adana, Gaziantep,  Kahramanmaraş, Mersin  ve Osmaniye ‘den bir çok sağlık kuruluşu yöneticilerinin hazır bulundukları toplantıda bizde A takımız ile hazır bulunduk.Yapılan konuşmalar ve sektörü yakından ilgilendiren konular hakkında sorulara verilen cevaplar neticesinde oldukça faydalı bir Bölge Toplantısı olduğuna şahit olduk.Sektörü böylesine yakından  ilgilendiren bir toplantıyı ilimizde gerçekleştiren Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kuruluna,Ev sahipliği yapan Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu