DEFNE GÜZEL YURT OLACAK!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TİP DEFNE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI SEVİLEN İSİM HAKAN ÇANKIR, DEFNE HALKINI SAHİPLENECEK YÖNETİM ANLAYIŞININ GÖREVE GELECEĞİNİ SÖYLEDİ
Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Defne Belediye Meclis Üyesi Adayı olan şehrimizin sevilen ismi Hakan Çankır, Defne halkını sahiplenecek yönetim anlayışının göreve geleceğini belirterek, “Defne güzel yurt olacak. Çünkü inadımız irademizdir” dedi.
İşinsanı Hakan Çankır, gazetemize yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda Defne halkına hizmet etmek için yeni dönemde TİP’in altında siyasi hayatına devam edeceğini söyledi.
Seçim süreciyle ilgili kendisiyle ilgili bir açıklama yapma gerektiğini duyan TİP Defne Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Çankır, “Bildiğiniz üzere yıllar boyu karşınıza Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olarak çıktım. Fakat partinin gerek Türkiye geneli izlediği politika, gerek Defne halkının taleplerini ve isteklerini gözardı etmesi ardından genel seçim sonrası istifamı talep ettim. Yıllardır sizlerin arasında sizlerle birlikte defnenin daha yaşanılabilir bir kent olması için mücadele ettim. Şimdi ise karşınıza Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) bir üyesi olarak çıkıyorum. Çünkü verdiğimiz, her şeye rağmen vermeye çalıştığımız mücadelenin en büyük destekçilerinden olduğuna inancım tam. Sizlerle birlikte Defn’eyi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için geçireceğimiz seçim sürecinde ve seçim günü sandıkta desteklerinizi bekliyoruz. Defne halkını sahiplenecek yönetim anlayışı göreve gelecektir. ‘Defne güzel yurt’ olacak. Çünkü inadımız irademizdir!” ifadelerini kullandı.
HATAY-DEFNE BENİM VATANIM
TİP Defne Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Çankır, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’dan ayrılmadığını, Defne’yi terk etmediğinin altını çizerek, “Hatay-Defne benim vatanım. Deprem de yıkılsa da, evimiz yerimiz olmasa da ben bu toprakları terk edemedim. Halkıma yardımcı olabilmek için imkanlarımız doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştım. İnşallah göreve geldiğimiz takdirde, Mehmet Güzelyurt başkanımla birlikte hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını çözmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağız. Defne’yi asla sahipsiz ve yalnız bırakmayacağız. Çünkü biz varız, ‘Defne güzel yurt’ olacak” diye sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu