DEFNE BELEDİYESİ YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediyesinin her yıl çocuklar için başlattığı Defne Yaz Spor Kursları, okulların tatile girmesiyle başladı.

Geleneksel hale gelen ve Defneli çocukların büyük ilgi gösterdiği ücretsiz kursların bu seneki startını yine Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel verdi.

GÜZEL: ÇOCUKLARIMIZI YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ

İlçedeki çocukların hem yaz tatillerini verimli geçirmesi hem de bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için yaz kurslarına büyük önem verdiklerini söyleyen Güzel, “Geleneksel hale getirdiğimiz kurslara ilginin her geçen sene artması bizi memnun ediyor. Çocuklarımızın zamanını sporla iç içe geçirmesi hem bizim hem de toplumumuz için çok önemli. Onların spor yaparken eğlenmesini ve kendilerini geliştirmesini yürekten destekliyoruz” diyerek bu seneki yaz kurslarını çocuklarla birlikte başlattı.

Çekmece, Dursunlu ve Gümüşgöze mahallelerindeki spor tesislerinde eğitimlere başlayan
Defneli çocuklar, spor yaparak eğlenmenin ve öğrenmenin tadını çıkarıyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde eğitimlerine başlayan çocuklar, aynı zamanda geleceğin yıldız adayı olma yolunda yeteneklerini geliştirmek için çaba harcıyor.

Defne Belediyesinin yüzme, futbol ve basketbol kurslarına bu sene toplam 3 bin öğrenci başvurdu. Futbol ve basketbol kurslarına 500’er öğrenci başvururken 2 bin öğrenci yüzme kursunda eğitim görmeye başladı.  6-12 arasındaki Defneli çocuklar eğitimlerden ücretsiz faydalanıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu