Daraoğlu Optik’ten Öğrencilere Göz Taraması

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Bölgemiz optik sektörünün etkili firmalarından olan Daraoğlu Optik ,Samandağ Deniz Hastanesi ile birlikte Şenköy ve Yukarıokçular İlkokullarında ücretsiz göz tarama testi gerçekleştirerek başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Işıldayan Gözler” sloganı ile gerçekleşen programda Şenköy ve Yukarıokçular İlkokullarında toplamda 385 öğrenciye göz muayenesi yapılırken ihtiyacı olan çocuklara gözlük hediye edildi. Daraoğlu Optik İşletmecileri Necva Daraoğlu ve Derhan Daraoğlu’nun hazır bulundukları programda öğrencilerin göz muayenesini Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yoğun yaptı.
Göz muayenesine ihtiyacı olan çocuklar için farkındalık oluşması amacıyla projesi hayata geçirdiklerini ifade eden Daraoğlu Optik İşletmecileri Necva Daraoğlu açıklamasında :” Bir süredir hazırlıklarını yaptığımız “Işıldayan Gözler” projemizi Samandağ Deniz Hastanesi ile birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşyoruz.Projemiz kapsamında Şenköy ve Yukarıokçular İlkokullarında Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yoğun tarafından 385 öğrencimizin göz muayenesi yapılmıştır.Daraoğlu Optik olarak bizde yapılan muayenede göz kurusu bulunan 10 öğrenciye gözlük hediye ederek okul çağında göz sağlığının önemi konusunda güzel bir adım atmış olduk.Aynı zamanda muayene sonrasında ihtiyaç duyan öğrencilerimize numaralı gözlükler de verdiğimiz etkinliğimizin ilk etkinliğimiz olduğunun altını çizerek devamının geleceğini de buradan söylemek istiyorum.Etkinliğimizin başından sonuna kadar bizimle olan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yoğun’a,Firma Yöneticimiz Derhan Daraoğlu’na okullarımızın kıymetli yöneticilerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyor sağlıklı günler diliyorum.”dedi.
Samandağ Deniz Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yoğun da, çocukların her zaman yanında olacaklarını ve göz sağlıklarıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını söyleyerek Daraoğlu Optik yöneticilerini bu anlamlı etkinliklerinden dolayı kutladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu