DAMAK ZEVKİNİZİ DORUĞA ÇIKARACAK MEKAN: ‘DOSTLAR MEKANI’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

DAMAK TADINA DÜŞKÜN OLANLAR, MUTLAKA ‘DOSTLAR MEKANI’NA UĞRAYIN!
Hatay mutfağına ve lezzetlerine hasret kalanlar, ‘Dostlar Mekanı’na mutlaka uğrasın.
Asrın felaketi sonrası şehirde eksikliği hissedilen yöresel lezzetleri ‘Dostlar Mekanı’nda bulabilirsiniz. ‘Dostlar Mekanı’, Subaşı üst geçidi mevki Küçük Şeyler Anaokulu ilerisinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.
Hatay’ın Antakya ve Defne ilçesinin leziz kepse pilavı, aşure, pizza, yaprak sarması, dolma, tepside fırın yemek çeşitleri, sıcak-soğuk içecekleri ve yöresel yemekleriyle, damak zevkinizi doruğa çıkaran mekanı hizmete açan Yılmaz Gülbahar, tüm hemşehrilerini “Dostlar Mekanı”na bekliyor.
Pişirdikleri yöresel lezzetler ile geleneklerimizi yaşatan bu harika mekana bayılacaksınız.
‘Dostlar Mekanı’nda, doğal malzemeler ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan geleneksel ve yöresel yemekler hazırlanıyor.
İşletme sahibi Yılmaz Gülbahar, “Amacımız, Hatay’ımızın, Antakya ve Defne ilçelerimizin yöresel lezzetlerini, alanında usta şeflerimizin ellerinden, eşsiz bir mekanda dostlarımıza sunmak. En seçkin lezzetleri sizin için özel ürettiğimiz ürünlerimizden oluşan doğal yemeklerimizi tatmak için sizleri ‘Dostlar Mekanı’na bekliyoruz” diye konuştu.
Henüz resmi açılışı yapılmamasına rağmen, yoğun bir ilgi gören “Dostlar Mekanı” özellikle resmi kurum ve kuruluşlarda çalışanların hergün uğrak yeri oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu