Dalgaç Künefe Dondurma ve Tatlı  festivalinin Gözdesi Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

“En Tatlı Buluşma” sloganı ile Ankara’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dondurma ve Tatlı  festivaline katılan Dalgaç Künefe sunduğu muhteşem lezzetler ile festivalin gözdesi oldu.
Hatay haritası şeklinde yapılan künefe ile bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan Dalgaç Künefe, Festival boyunca Künefe lezzeti ve geçtiğimiz aylarda Coğrafi işaret tescili alınan Hatay Kömbesi çeşitleri ile tüm ziyaretçilerden tam not aldı.

Dalgaç Künefe’nin Genç İşletmecisi Halil İbrahim Uçar yaptığı açıklamasında:” Türkiye’nin başarılı organizasyonlarından biri olan 3. Uluslararası Tatlı ve Dondurma festivalinde yer almaktan son derece mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Başarılı bir organizasyonda ülkemizin başarılı markaları ile bir arada olmak bizleri en kusursuz biçimde sunumlarımızı yapmaya zorladı.

Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarım da hünerlerini en güzel biçimde sergileyerek festivalde adeta şov yaptılar. Hatay haritası şeklinde yaptığımız künefemiz festivalin ilk dakikalarından itibaren ziyaretçilerin objektiflerine bol bol poz oldu.Daha sonra belirlediğimiz 10 kişi ile yaptığımız en hızlı künefe yeme yarışmasında birinciye aile boyu künefemizden ikram ettik. Künefenin hammaddesi tel kadayıfı canlı performans ile standımızda  kendimiz döküp, tuzsuz künefelik peynir ile  künefe haline getirip Ankaralılara sunduk.
Yine son dönemde ev yapımı olarak yaptığımız ve herkes tarafından büyük beğeni toplayan kömbe çeşitlerimiz de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.Türkiye’nin bir çok yerinden gelen ve oldukça da ünlü olan Dondurma ,Baklava ve  Lokum markaları ile birlikte kendi lezzetlerimizi en kusursuz bir biçimde sunduğumuzun altını çizerek Künefe Dondurma ve Tatlı  festivalini düzenleyen  Risus Grup yöneticilerine ve festival boyunca bir an olsun standımızı boş bırakmayan ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu