DAHA YEŞİL BİR SAMANDAĞ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde bakım, onarım ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor.

Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçeye estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin güzelleşmesi için yoğun mesaisini sürdürüyor.

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sırları içerisinde bulunan parklarda genel temizlik çalışmaları, parklarda bulunan bank ve oyun gruplarının onarım ve bakım çalışmaları, cadde, park ve refüjlerde bulunan ağaçların ilaçlama, bakım ve budama çalışmalarının yanı sıra kendi seralarında üretilen ağaç ve çiçekler ile cadde ve sokakları daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturuyorlar.

İlçenin dört bir yanında devam eden çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Daha yeşil ve daha güzel bir Samandağ için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan parkların bakımı ve onarımı, seramızda yeni bitki ve çiçek ekimi, yeşil alanların temizlik ve düzenleme çalışmalarına son hız devam ediyoruz. Daha yeşil ve daha güzel bir Samandağ’ı birlikte inşa edeceğiz. “ İfadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu