CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZDİR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili; Milletimiz, kendisini tarh sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir dedi.

Başkan Mehmet Deli; yayınladığı mesajda şöyle dedi : “Tarihi zaferlerle dolu Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığı neticesinde zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vererek hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bugün de aynı şuur ve ruhla, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak en önemli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu