Cumhuriyet Bayramı Konseri İçin Hazırlıklar Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Verdiği konserler ile sanat severlere unutulmaz müzik ziyafetleri çeken Antakya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Cumhuriyet Bayramı coşkusunu   EXPO’da muhteşem bir konser ile kutlayacak. Cumhuriyetin 99. Yılı  kutlama konseri hazırlıkları Şef  Resmiye Çolakoğlu Oral yönetiminde tam gaz devam ediyor.

Antakya Musiki Derneği Başkanı  Orhan Günal yaptığı açıklamasında:”Antakya Musiki Derneği Türk Sanat müziği korosu Cumhuriyetin 99. yılını kutlama konserine hazırlanıyor. EXPO Antakya Alanı Kapalı Fuar Alanında gerçekleşecek olan konserimize son hızla hazırlanmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetin değerlerini yaşatmayı ve Cumhuriyeti kuranları rahmet ve minnetle anacağımız bu konserimize bütün müziksever dostlarımızı davet ediyorum. Gelin bu coşkuyu beraber yaşayalım. Antakya Musiki Derneği’mizin misyon olarak üstlendiği ve geleneksel olarak gerçekleştirdiği Cumhuriyet konserinde, Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinden oluşan repertuarımızı bu sene EXPO sahnesinde dinleyici ile buluşturacağız.

Şefimiz Resmiye Çolakoğlu Oral’ın yönetiminde Türk Müziğinin eşsiz eserlerinden oluşan repertuarımızla, müziksever dostlarımızla Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutlamak istiyoruz.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan konserimizde TRT sanatçısı Sayın Ayşe Ekiz’in eşsiz sesi ve yorumlarıyla dinleyicilerimize benzersiz bir sanat gecesi yaşatacağız.

Konserimiz 18 Ekim 2022 Salı günü, saat 20.00’de bütün müzikseverlere açık ve ücretsiz şekilde gerçekleşecektir.

Cumhuriyet coşkusunu yaşamak ve Türk müziğinin birbirinden değerli eserlerini beraber seslendirmek üzere bütün müziksever dostlarımızı konsere bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu