Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, emeklilere müjde EN DÜŞÜK MAAŞ 7 500 LİRA OLDU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, emeklilere müjde geldi. Erdoğan: “En düşük emekli aylığını 7 bin 500 liraya yükseltme kararı aldık.” dedi.
BAKAN BİLGİN’İN AÇIKLAMASI HEYECAN YARATMIŞTI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Emekliler Derneği ziyaretinde Emekli maaşında iyileştirme yapacakları ile ilgili milyonları heyecanlandıran bir açıklama yapmıştı. Bakan Bilgin: “Biz bunu sosyal devlet sorumluluğuyla yerine getirmek durumundayız. 5.500 liraya yükselttiğimiz en düşük emekli aylığının bugünkü şartlar içerisinde yetersiz kaldığını gördük. Bununla ilgili alternatif çalışmaları yaptık. En düşük emekli maaşını yükseltecek alternatif modellerimiz var. Bunun yanında emeklilerin aldığı bayram ikramiyeleri var. Bütün bunları birlikte değerlendiren alternatif bir çalışmamız var.”demişti.
TÜM EMEKLİLERİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN
Bakan Bilgin’in açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, emeklilere müjde geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada: En düşük emekli aylığını 7 bin 500 liraya yükseltme kararı aldık. Milletimize, tüm emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu