Cumhur İttifakı’ndan Yeşildal’a ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Adal,“Cumhur ittifakı olarak Biz, aynı bahçede büyüyen çiçekleriz. Cumhur İttifakı’nın şerefini koruruz”dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ŞEREFİNİ KORURUZ

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Murat Adal: “Cumhur ittifakının yanında ve bu kutlu ittifakın ortağı olarak sonuna kadar Cumhur ittifakının yanında ve destekçisiyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Hatay’da ve Türkiye’de ittifakımızı daha ileriye taşımak İçin çalışacağız. İstişare ile daha verimli bir sürece gireceğimize inancımız tam. Hedefimiz gelecek seçimlerde, başta HBB olmak üzere Hatay’da bütün belediyeleri almak. Canla başla çalışıyoruz; çalışacağız ve Cumhur ittifakının şerefini ayaklar altına düşürmeyeceğiz. Cumhur ittifakı olarak biz aynı bahçede büyüyen çiçekleriz” dedi.

YEŞİLDAL: İSTİŞAREMİZİ GENİŞLETELİM

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ise, istişare ve ortak grup toplantıları önerisi geldi. Yeşildal :“ İstişare zeminini daha da yukarıda tutmak için ortak grup toplantıları yapalım. Gerekirse her ay düzenli olarak ortak grup toplantıları düzenleyip istişare yapalım. Cumhur İttifakı olarak Hatay’a yapılacak her hizmetin destekçisiyiz. Fakat yanlışın da karşısındayız” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu