CUMA KARAAHMETLİ EXCLUSİVE SALON  1 YAŞINDA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Hatay’ın ilk ve tek Erkek Özel Kuaför ve Bakım Merkezi Cuma Karaahmetli Exclusive Salonu 1 yaşında. Covid-19 salgını gölgesinde bölgemiz kuaför sektörünün en başarılı isimlerinden Cuma Karaahmetlinin cesur hamlesi ile açtığı Cuma Karaahmetli Exclusive Salonunda  başarı dolu bir yılı geride bırakmanın heyecanı yaşanıyor. Profesyonel ekibi ve profesyonel ekipmanları ile müşterilerine saç ve sakal tıraşı, VİP tıraş odası, çocuk tıraşı için ayrı oda, manikür pedikür ve cilt bakımı, masaj ve lazer epilasyon hizmeti veren Cuma Karaahmetli Exclusive Salonu bakımlı erkeklerin en çok tercih ettiği salon olarak çıkıyor karşımıza.

Başarı dolu bir yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Cuma Karaahmetli Exclusive Salonu İşletmecisi Cuma Karaahmetli yaptığı açıklamasında :” 1992 yılında daha çok küçük çocukken bir gün bu mesleği zirvede yapacağımı hayal ederdim. Her zaman olmayanı yapmaya çalışırdım ,gecemi gündüzüme katıp yılmadan çalıştım… Zaten işçi bir babanın evladının başka şansı var mı ?  Çok şükür Allah bana böyle bir salon nasip  etti.Sonra  yine sektörde başarılı bir isim olan Ahmet Kayar ile  ortak olmayı nasip etti ve biz el ele verip büyük bir riske girdik,pandemi dönemi borç harç ile bu muhteşem salonu açtık.Arkamızdan yapamazlar burası Antakya dediler,ama biz yılmadık inandık ve çok şükür anlımızın akı ile 1.yılımızı tamamladık.. Salonda bizimle beraber çalışan çalışma arkadaşlarıma ,aileme ,bize  destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.. En büyük teşekkürü bana güvenip benimle bu yola çıkan Ahmet Kayar hakedıyor..Nice omuz omuza yıllarımız olsun kardeşim.. Arkamızdan konuşanlar arkamızda kalmaya devam edecektir.”dedi.

Özel ve kaliteli hizmetler ile birlikte,  tıraş için bekleyen misafirler içinde kafe bar ve PlayStation imkanı da sunan Cuma Karaahmetli Exclusive Salonu ,Randevu sistemi ile çalışıyor.Randevular @cumakaraahmetli  İnstagram sayfası üzerinden alınıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu